TOP 5 plaža za mlade

Zrče u Novalji na otoku Pagu

     novalja zrčeU Novalji na otoku Pagu smjestila se „hrvatska Ibiza“, kako popularno nazivaju prekrasnu šljunčanu plažu Zrče. Osim po Plavoj zastavi, kojom je nagrađena, najpoznatija je po partijima koji traju 24 sata dnevno. Također nudi mogućnost unajmljivanja jet-skija, ležaljka i suncobrana ili uživanja u vodenom toboganu i terenu za odbojku. Nezaobilazni su klubovi Kalypso, Papaya i Aquarius, gdje možete uživati u cjelodnevnim partyima koji su već postali i svjetski poznati.

Gradska plaža u Poreču

      gradska plaža porećNa udaljenosti od jednog kilometra od centra Poreča nalazi se Plaža gradskog kupališta. Ova šljunčana plaža sa izbetoniranim dijelovima nagrađena je Plavom zastavom. Nudi brojne mogućnosti uživanja u vodenim športovima kao što su jet-skiji, skijanje na vodi i jedrenje. Najveću popularnost je stekla po beach clubu Colonia Iulia Parentium, koji svakog dana nakon 20 sati svojim posjetiteljima nudi mogućnost tulumarenja do sitnih jutarnjih sati uz zvukove svjetski poznatih DJ-a.  

Plaža u gradu Hvaru, otok Hvar

   hvar gradska plazaNajljepša plaža u gradu Hvaru je šljunčana plaža kampa Vira nagrađena Plavom zastavom. Posjetitelji grada Hvara svakako trebaju obići plaže Paklenih Otoka. Po povratku u grad Hvar počinje prava zabava jer Hvar je nadaleko poznat po svojim after beach partyima, među kojima prednjači klub Carpe Diem smješten odmah u luci, te tulumima na korzu koji Hvar čine jednim od omiljenih odredišta mladih diljem Europe.

Plaža Bačvice u Splitu

     plaža bačvice splitNajpoznatija plaža u Splitu je pješčano-kamenita plaža Bačvice koja je zbog svoje uređenosti nagrađena i Plavom zastavom. Vrlo je popularna ponajprije među mladima, koji ju posjećuju zbog čistog plitkog mora, koje je idealno za igranje picigina, ali i zbog kluba Shakespearea. Tu ćete uz veliki broj svjetski poznatih DJ-a moći tulumariti do ranih jutarnjih sati.

Plaža Pudarica, 2 km od Brbata na otoku Rabu

     otok rab plaza pudaricaNa udaljenosti od 10 km od Raba i 2 km od Barbata smjestila se plaža Pudarica. Ova šljunčana plaža smještena usred bujne mediteranske vegetacije, tijekom dana je idealno odredište za obitelji s malom djecom. Približavanjem noćnih sati sve više mladih, željnih zabave, se počinje okupljati na Pudarici, posjećujući  Santos, prvi otvoreni beach club na Rabu. Zbog svoje izuzetne ponude, kako glazbe tako i pića te lake dostupnosti, jer imate bus iz Raba i za Rab svakih sat vremena, Santos je jedan od najpopularnijih klubova Dalmacije.