Plaćeni oglasi za iznajmljivanje apartmana

Izdvojeni - plaćeni oglasi samo za iznajmljivače apartmana

Oglas A

Oglas A

Oglas A se nalazi na naslovnici i pozicioniran je ispod karte Hrvatske. Prikazuje se kao izdvojena ponuda smještaja na Jadranu. Pogledajte detaljniju poziciju oglasa na slici desno. Cijena za mjesec dana prikazivanja ovog oglasa za iznajmljivanje apartmana je 60€ (452,07Kn) *uz uvijet da imate osnovni oglas već aktivan.

Oglas B

Oglas B

Oglas B se nalazi na stranicama regija i pozicioniran je ispod karte karte regije. Prikazuje se kao izdvojena ponuda smještaja na Jadranu. Pogledajte detaljniju poziciju oglasa na slici desno. Cijena za mjesec dana prikazivanja ovog oglasa za iznajmljivanje apartmana je 60€ (452,07Kn) *uz uvijet da imate osnovni oglas već aktivan.

Oglas C

Oglas C

Oglas C se nalazi na stranicama mjesta i pozicioniran je iznad redovnog prikazivanja smještaja među prvih par objekata kao izdvojena ponuda smještaja u odabranom mjestu. Pogledajte detaljniju poziciju oglasa na slici desno. Cijena za mjesec dana prikazivanja ovog oglasa za iznajmljivanje apartmana je 50€ (376,72Kn) *uz uvijet da imate osnovni oglas već aktivan.

Oglas D

Oglas D

Oglas D se nalazi na svakoj stranici u izdvojenoj ponudi 'Last minut' . Pogledajte detaljniju poziciju oglasa na slici desno. Cijena za mjesec dana prikazivanja ovog oglasa za iznajmljivanje apartmana je 35€ (263,70Kn) *uz uvijet da imate osnovni oglas već aktivan.

Oglas E

Oglas E

Oglas E se nalazi na svakoj stranici u izdvojenoj ponudi 'First minute'. Pogledajte detaljniju poziciju oglasa na slici desno. Cijena za mjesec dana prikazivanja ovog oglasa za iznajmljivanje apartmana je 35€ (263,70Kn) *uz uvijet da imate osnovni oglas već aktivan.