Hrvatska ljetovanje

Hrvatska ljetovanje - Kada posjetiti Hrvatsku?

     Motiva za posjetiti Hrvatsku ima više i to tijekom cijele godine, a ne samo za vrijeme sezone kada se ide na ljetovanje. Počevši od nezaboravnih novogodišnjih noći, preko uzbudljivih dana karnevala, raznih tradicionalnih i kulturnih priredbi, uskršnjeg tjedna u okviru turističke predsezone, pa sve do atraktivne ljetne sezone čiji će se iznimni intenzitet doživljaja pretočiti u smirujuću jesen. Ne čudi stoga što Hrvatska sve više opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija, posebno za ljetovanje, čija se formula nalazi upravo u simbiozi kristalno očuvane prirode, kulturnog i povijesnog naslijeđa, gastronomije, gostoprimljivog stanovništva i nadasve pristupačnim cijenama za hotelski smještaj i apartmanski odnosno privatni smještaj.

      Ponuda smještajnih kapaciteta je vrlo raznolika od iznajmljivanja soba i najma apartmana u privatnom smještaju do luksuznih hotelskih smještaja. U svibnju, sobe i apartmani širom otvaraju svoja vrata želeći dobrodošlicu svim svojim gostima koji dolaze na ljetovanje u Hrvatsku. To je mjesec kada su cijene smještaja boravaka na moru u dugim, sunčanim danima predsezone, vrlo povoljne. U lipnju se događa intenzivan turistički zalet, kada Hrvatska počinje brojati puno više stanovnika nego uobičajeno. Ljetovanje na moru u mjesecu lipnju pravi je turistički ugođaj kada je najam soba i apartmana u punom jeku. Zalet iz lipnja u srpnju će i kolovozu kulminirati u rekordan odziv turista koji dolaze na ljetovanje u Hrvatsku iz europskih država ali i zemalja izvan Europe čiji je broj posjetitelja u sve većem porastu, što sve više govori o kvaliteti Hrvatske kao destinacije za ljetovanje.

     Odmor u Hrvatskoj za sve one koji su ga iskusili postaje životni stil i dobra navika. U ovim mjesecima kada se događa vrhunac ljeta, u hotelskom i privatnom smještaju u Hrvatskoj, traži se soba više. Rujan će kompenzirati s jedinstvenim ugođajem kakav je svojstven rujnu: u smiraju ljeta, zaživjet će prava prilika za ugodan odmor u laganijoj životnoj dinamici ali i puno nižim cijenama hotelskog i privatnog apartmanskog smještaja u Hrvatskoj, što može potrajati sve do kraja listopada. Vjerujemo da će Hrvatska postati, ako već i nije, među najboljim destinacijama za ljetovanje na svijetu, nadamo se da će biti tako, jer potencijal koji postoji u Hrvatskoj je velika prednost, u odnosu na neke svjetske top destnacije za ljetovanje.
Stoga, ako želite da vaše ljetovanje prođe po planu, na vrijeme osigurajte sebi smještaj, ostalo vam je sve dostupno kada dođete.

Aktivan odmor

     Uzimajući u obzir različite životne dobi i afinitete, u ponudi su brojne mogućnosti za osmišljavanje aktivnog slobodnog vremena u „predahu“ između opuštanja na jednoj od hrvatskih plaža i prepuštanja pjeni morskih valova a najpopularniji u Hrvatskoj su: jedrenje i nautika, ronjenje, sportski ribolov, biciklizam, spelologija, planinarenje te rafting.
Ove brojne ponude će vaše ljetovanje u Hrvatskoj učiniti još savršenijim, želimo vam ugodno ljetovanje, da prođe baš onako kako vi to zamišljate. Uvijek postoji nešto novo, nešto što niste probali, što će vam ljetovanje u Hrvatskoj učiniti svake godine sve zanimljivijim, sadržaj ove brojne ponude se stalno mijenja i iz godine u godinu su nam prisutni mnogi noviteti, što svakako pomaže Hrvatskoj da bude vaš izbor za ljetovanje i naredne godine.