Apartmani Vinjerac-Ražanac

Apartmani u Vinjercu i Ražancu

Vinjerac je oaza mira i tišine na srednjem Jadranu, daleko od stresa urbane svakodnevnice

     Jedna od najznačajnijih grana djelatnosti u Vinjercu je ribarstvo, koje ovdje ima bogatu stogodišnju tradiciju. Veliki utjecaj na kvalitetu ovdašnje ribe je čisto more koje zbog neprestanog strujanja nikada nije zagađeno. Zbog tih obilježja svakako se višestruko isplati kušati gastronomsku ponudu ovog sjeverno dalmatinskog gradića i njegove riblje specijalitete. Zbog svojeg čistog planinskog zraka svi koji imaju probleme s dišnim putevima moći će udahnuti punim plućima i dozvoliti prirodi da ljekovito utječe na njihov organizam. Dočekat će Vas ljubazni domaćini sa širokom ponudom apartmana, studio apartmana i soba za Vaš smještaj dok ljetujete i uživate u mirnoj idili Vinjerca, a svi koji se žele razveselitu u burnom večernjem provodu u neposrednoj blizini se nalaze Starigrad i Zadar, koji će Vam pružiti provod do ranih jutarnjih sati.

Da bi se spasili od Turaka, Ražančani se sa brijega spustiše do mora i osnovaše ovaj biser Jadrana na samo 20 km od Zadra

     Iako su se stari Ražančani umjesto ribarstvom bavili poljodjelstvom to nimalo ne umanjuje njihovu sposobnost pripremanja ukusnih jela temljenih na staro dalmatinskoj tradiciji jela od ribe i školjki. U ovom mjestu na tek 20 kilometara od Zadra možete pronaći sve što će jedan obiteljski odmor činiti potpunim, od prekrasnih plaža, preko brojnih restorana i kafića te ljubaznih domaćina koji svoj smještaj nude u jednom od mnogih apartmana i studio apartmana pa do uske povezanosti sa Zadrom koji je u njegovoj neposrednoj blizini. Dolaskom u Ražanac dobivate najbolje od dva svijeta, tišinu pitomog gradića za miran odmor i blizinu urbanog središta za ne tako miran noćni provod.


Iznajmljivanje apartmana u Vinjercu i Ražancu

Suzite izbor odabirom iz ponuđenih izbornika: