Apartmani Srednja Dalmacija

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani u Srednjoj Dalmaciji

Hrvatska apartmani provest će vas bajkovitim krajolicima kojima su kročile mnoge povijesne figure a danas su omiljena turistička destinacija zaljubljenicima u kulturni turizam i sadržajan ljetni odmor

      Sredozemna klima sa dugim i vrućim ljetima mami turiste da svoj ljetni odmor provedu u ovoj turistički vrlo razvijenoj regiji s bogatstvom sadržaja za odmor, rekreaciju i zabavu. Smještaj u Srednjoj Dalmaciji je raznolik i nudi bogatu ponudu od privatnog smještaja, apartmana, soba, hotela, vila do kampova.
     Trogir, Split i Šibenik gradovi su burne prošlosti i bogati povijesnom baštinom. Šetnja starim dijelom ovih gradova vraća Vas u doba antike i pruža jedinstveno iskustvo. Grad Split dominira Srednjom Dalmacijom i u njemu se nalazi jedna od najljepših svjetskih građevina - Dioklecijanova palača. Split je kulturno, političko i duhovno središte cijele Dalmacije. Osim lekcija iz povijesti, grad Split nudi i atraktivan privatni smještaj, tradiciju noćnih klubova i predivne pješčane plaže.
     Onima koji traže odmor uz more i sunce u manjim mjestima na raspolaganju je veliki izbor gradova kao što su Vodice, Tribunj, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primošten, Omiš, Kaštela. Manja mjesta, posjeduju sve što je potrebno za idealno ljetovanje, apartmani i sobe po svačijem ukusu, zabavni sadržaji na plažama, aktivan noćni život, sportske aktivnosti na vodi, kao i na kopnu, te skrivene uvale koje mame kristalno čistim morem i mirisima mediterana. Zaljubljenici u prirodu mogu uživati u jednodnevnom izletu u Nacionalni park Krka, gdje im se pruža prilika da u nekoliko sati ugodne vožnje brodom po Visovačkom jezeru dožive čudesnu, neponovljivu ljepotu prirode i bogatstvo spomenika kulture.
     Uživanje u komadićima prošlosti uklopljenim u suvremeni život, izležavanje pokraj mora ispod zelenih borova, kušanje ukusnih specijaliteta i veliki izbor kvalitetnog smještaja potaknuti će želju da se vratite po još čistog i opuštajućeg odmora.

Iznajmljivanje apartmana u Srednjoj Dalmaciji