Apartmani Sjeverna Dalmacija

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani u Sjevernoj Dalmaciji

Hrvatska apartmani otkriva kolijevku hrvatske kulture i povijesne baštine, te dom znamenitih hrvatskih nacionalnih parkova

     Regija Sjeverna Dalmacija proteže se od otoka Paga na sjeveru do grada Pakoštana na jugu. Zadar kao grad sa najvećom povijesnom ljepotom sjeverne Dalmacije, zajedno sa drugim priobalnim naseljima poput Sv. Filipa i Jakova, Sukošana, Biograda na Moru, te otocima Ugljanom, Pašmanom, Virom, Sestrunjem, Molatom, Kornatima i Dugim otokom, već dugi niz godina privlače brojne turiste na odmor i ljetovanje u Hrvatskoj. Razlog tomu je ugodna mediteranska klima, pregršt arheoloških poslastica, prirodne atrakcije, kilometri pješčanih plaža i skrovitih oaza, te brojna ponuda smještajnih kapaciteta sa velikim izborom hotela, apartmana, soba, kampova i popratnih sadržaja koji će vam pružiti odmor i ljetovanje po mjeri.
      Najveći od otoka u regiji Sjeverne Dalmacije je otok Pag. Poznat je po svom paškom siru domaćih ovaca, paškoj čipki, ali isto tako i po nezaboravnom noćnom životu na nekima od najljepših pješčanih plaža i uvala, poput poznate plaže Zrče u Novalji na otoku Pagu.
      Uz sunce i kristalno čisto Jadransko more, otoci Pašman, Ugljan i Dugi otok nude ljetovanje i odmor u potpunom skladu sa prirodom i ponovo pune baterije za povratak u stvarnost. Brojni apartmani, sobe i vile, većinom u blizini mora, pružaju kvalitetan smještaj i odmor za svakog tko želi uživati u netaknutoj prirodi i čistom Jadranskom moru punom ukusnih plodova koje možete kušati u lokalnim konobama ili koje će vam ljubazni domaćini u smještajnim objektima vrlo rado spremiti. Brojni turisti iz cijeloga svijeta posjećuju Nacionalni park Kornate poznate po robinzonskom turizmu koji se na Kornatima sve više razvija, a gosti su prepušteni ljepoti i tišini Kornata. Područje je idealno za sve vrste sportova na vodi.
     Bilo da ste došli uživati u povijesnim znamenitostima, noćnom provodu, prirodnim ljepotama, suncu, moru i plažama ili jednostavno u svemu pomalo, regija Sjeverne Dalmacije zove Vas na nezaboravno ljetovanje i odmor u Hrvatskoj!

Iznajmljivanje apartmana u Sjevernoj Dalmaciji