Apartmani na moru

Kad biramo destinaciju za svoj odmor i ljetovanje, prvi i najteži korak je većinom odlučiti se koju vrstu smještaja odabrati. Unazad nekoliko godina Hrvatska bilježi značajan trend rasta broja noćenja u kada je u pitanju privatni smještaj, kako inozemnih tako i domaćih gostiju koji odabiru svoj odmor i ljetovanje provesti u jednom od privatnih apartmana na moru.

Apartman na moru 

Prednost ljetovanja u apartmanima na moru u Hrvatskoj su prvenstveno povoljne cijene smještaja, ali i kvaliteta koju ta vrsta smještaja ima. Pa iako, kad se već odlučimo otići na odmor, većina nas je spremna potrošiti i malo više, u doba krize sve pomnije biramo na što točno ćemo taj novac i potrošiti. Stoga je većina turista spoznala da odabravši svoj smještaj u apartmanu na moru, novac koji uštedi na smještaj može potrošiti kako bi što više obogatio svoj odmor. Također, velika prednost ljetovanja u apartmanima na moru je direktan kontakt s vlasnikom privatnog smještaja, kako možete vidjeti na našoj stranici. Izgubivši tako posrednika prilikom rezervacije apartmana na moru, gost dolazi u priliku izravno vlasniku izraziti svoje želje i zamisli, pri čemu vlasnik dotičnog apartmana na moru dolazi u mogućnost pružiti najbolju moguću uslugu za smještaj jer je već u početku izravno upoznat sa željama i s potrebama gosta. Smještaj možete da odaberete, vidjećete kakav je sve smještaj u ponudi kod nas na sajtu, i sve će vam biti jasno. Nećete imati nikakvih problema pri prinalasku apartmana na moru, koji su savršeni za vaš odmor. Posebno bi vam preporučili da gledate smještaj što bliže plaži i moru, jer ima dosta destinacija u Hrvatskoj koje imaju razne vrste smještaja koji se nalaze na samoj plaži, uz more, odlično zar ne?Pregledavši malo detaljnije naše stranice, moći ćete utvrditi da je izbor apartmana na moru u Hrvatskoj izuzetno bogat i raznovrstan, hrvati definitivno ne štede kada je u pitanju smještaj i u pružanju usluga istog. Počevši od apartmana na moru po povoljnim cijenama na Top destinacijama koje najčešće biraju mladi željni zabave pa sve do onih luksuznih apartmana na moru u kojima gost već pri samom ulasku doživljava prijelaz iz sumorne svakodnevnice u svijet komfora i luksuza. I na kraju svakako treba nadodati da odabravši ljetovati u privatnom apartmanu na moru u Hrvatskoj, prilikom povratka kući, to neće biti samo još jedan odmor u nizu, nego će biti doživljaj obogaćen jednim poznanstvom i prijateljstvom više. Sigurni smo da ćete i sljedeće godine poželiti se vratiti u 'svoj' apartman na moru! 

Privatni apartman 

Razvedena hrvatska obala i pitoreskni hrvatski otoci ovjenčani su jednim od najčišćih mora na svijetu. Jadransko more je najčišće more u Europi, stoga ne čudi što je hrvatska obala postala izrazito zanimljivo odredište mnogim turistima i ne čudi što se mnogi odlučuju za ljetovanje i odmor upravo na Jadranskom moru,koja ima savršenu ponudu za sve, a ne misleći samo na ljepote i smještaj, nego još mnogo toga. Velika prozirnost i čistoća mora, ugodna mediteranska klima, bogatstvo flore i faune, i sve uz to odličan smještaj omogućile su hrvatskoj obali da postane svjetska turistička top destinacija. Budući da je izrazito razvedena obala s brojnim otocima, otočićima, hridima i grebenima (1244), brojna turistička odredišta nude raznovrstan smještaj i na jadranskoj obali i na otocima, među kojima je najpopularniji privatni smještaj. Privatni smještaj uz more i ljubazni domaćini omogućit će Vam upoznavanje sa svim čarima jadranske obale te ćete svoj odmor u Hrvatskoj dugo pamtiti i nadamo se poželjeti vratiti na tu istu plažu i taj isti smještaj.

Smještaj

Kao biser jadrana bi izdvojili jedan gradić za koji čak i malo Hrvata zna, a to je Sukošan (Sukosan). Sukošan (Sukosan) se nalazi nedaleko od Zadra, a poznat je po "zlatnoj obali" koja je domaćin dalmacijske marine. Ako niste bili u Sukošanu, niste vidjeli cijelu jadransku obalu! Dok su stranim turistima najzanimljive slijedeće destinacije:

Iako ministarstvo turizma ulaže dosta sredstava, zbog naglog rasta turizma ta sredstva su ponekad nedovoljna. Zadnji strateški plan otkriva posebne ciljeve i ulaganja u njih. Kratki uvid:

Načini ostvarenja
Polazna
vrijednost
Ciljana vrijednost
(2011)
Ciljana vrijednost
(2012)
Ciljana vrijednost
(2013)  
Razvoj kadrova u
turizmu
 16180  16250  16310  16390
Stvaranje uvjeta za
kvalitetan i siguran boravak
turista
 116  118  120  122
Razvoj turizma u
turistički nedovoljno razvijenim
područjima
 891  950  980  1100

 

Duga topla ljeta i povoljna vremenska prognoza u Hrvatskoj, odnosno na jadranskoj obali, dopustit će Vam uživanje u kupanju i sunčanju na Jadranskom moru i njegovim predivnim plažama, koje mnoge svjetske putnike ostavljaju bez daha i oduševljavaju svojom čistoćom i ljepotama. Kartu Hrvatske bez Jadranskoga mora nemoguće je zamisliti, dobra povezanost, novoizgrađene ceste i autocesta Zagreb – Split jamče Vam ugodnu vožnju, brz i siguran dolazak do željenoga odredišta, naravno da je ta dobra povezanost, u koju se možete uvjeriti na karti Hrvatske, ujedno omogućila i brojne izlete po jadranskoj obali i unutrašnjost Hrvatske koja obiluje prirodnim ljepotama, brojnim nacionalnim parkovima i parkovima prirode.

Pogled iz apartmana 

     Bogata turistička ponuda koja osim uživanja u moru i suncu nudi nebrojene mogućnosti za aktivan odmor i ljetovanje, potaknut će mnoge znatiželjnike željne avanture i otkrivanja novih odredišta da se zapute put Jadranskoga mora, odaberu svoju destinaciju, pronađu idealan smještaj i uživaju. Naravno da i sve one željne zabave i ludih noćnih provoda birana turistička odredišta na Jadranu neće razočarati, nego će njihovo ljetovanje u Hrvatskoj ostati prekrasna uspomena koje će se rado sjećati.

Apartman sa bazenom 

Za sve gurmane tu je ukusna i raznovrsna mediteranska gastronomija koja svojim okusima i bogatstvom zadovoljava i najzahtjevnija nepca. Vinske ceste i vrhunska vina poznata diljem svijeta, predivni pogledi na nepregledne vinograde učinit će Vaš odmor u Hrvatskoj čarobnim. Maslinici, stoljetne borove šume, mirisi mediteranskoga bilja, neumorno cvrčanje cvrčaka… to je Jadransko more. Što još možete poželjeti za savršen odmor na Jadranu?! Uživajte!

Cijene su jedine za šta trebate brinuti, jer cijena apartmana varira od grada do grada, od kvarta do kvarta. Na primjeru dobrovnika možemo vidjeti kako se cijena kreće od 20EUR pa sve do 400EUR za privatni apartman. Sobe su znatno jeftinije, ali izumiru. Apartmani i njihov kvalitet raste, to osjete čak i hoteli. Međutim to je sve odlično za goste, posebice ako više osoba putuje zajedno. Tada je cijena definitivno na strani privatnih apartmana.