Apartmani Kvarner

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani na Kvarneru

Hrvatska apartmani uvest će vas u jedinstvenu prirodnu ljepotu kvarnerskog podneblja

      Ne postoji puno destinacija u Hrvatskoj koje pružaju tako raznolik odmor kao regija Kvarner. Smješten na sjevernom djelu Jadranskog mora, izuzetno dobro povezan sa Hrvatskom i ostatkom Europe, Kvarner je krunski dragulj hrvatske obale.
     Toliko puta opjevana Opatija, sa svojim carskim parkovima i arhitekturom iz doba Habsburgovaca, nudi osjećaj luksuznog odmora uz šum Jadranskog mora, te veliki izbor hotela, apartmana, soba i restorana čija se gastro ponuda ne smije propustiti. Ovo rodno mjesto hrvatskog turizma i ostatak primorja regije Kvarner: Crikvenica, Dramalj, Jadranovo, Opatija, Novi Vinodolski i Rijeka, pravi su kontrast otocima i gorju smještenima u neposrednoj blizini. Ljepota kristalno čistog Jadranskog mora koja oplahuje kamene, šljunčane i pješčane plaže, slikovita mjesta, te netaknuta priroda zove na ljetovanje i odmor na jednom od kvarnerskih otoka. Bilo da je otok Krk, otok Cres, otok Lošinj ili otok Rab u pitanju izbor apartmana, soba, hotela, vila, kampova i ostalog smještaja je golem i nudi osjećaj pravog otočnog odmora.
      Odmor u regiji Kvarner pružit će Vam nezaboravno ljetovanje i odmor u Hrvatskoj na poznatim hrvatskim plažama poput Baške na otoku Krku, Rajske plaže u mjestu Lopar na otoku Rab, plaža Poljana u mjestu Mali Lošinj na otoku Lošinju, Crni molo u Crikvenici te ostale prekrasne plaže u mjestima poput Opatije, Novog Vinodolskog, Dramlja, grada Krka, otoka Cresa... Uz sunce, plaže i more nudi se veliki broj ljetnih sportova u kojem će mnogi avanturisti uživati, a požele li promjenu, već u istom danu mogu se penjati planinarskim stazama po Gorskom Kotaru, veslati brzacima po rijeci Kupi ili posjetiti Nacionalni park Risnjak. Regija Kvarner će vam pružiti kraljevski tretman, spa ugođaj, robinzonsko ljetovanje, turistički avanturizam i sve to skupa spojiti u odmor iz snova u Hrvatskoj.

Iznajmljivanje apartmana na Kvarneru