Apartmani Krk

Apartmani na otoku Krku

Hrvatska apartmani vodi vas na najveći i jedan od najljepših otoka hrvatskog Jadrana

      Otok Krk je najveći Hrvatski otok koji je ujedno prepoznat i kao jedno od najatraktivnijih turističkih odredišta Jadranskog mora. Osim bogate turističke ponude otoka Krka na svakom koraku se ogleda drevna prošlost otoka Krka koji si je bogatstvom i vrijednošću povijesnih nalaza priskrbio ime – kolijevka hrvatske kulture.
     Blaga mediteranska klima, mnogobrojni smještajni kapaciteti - apartmani, sobe, luksuzne vile, kampovi, bogata turistička ponuda otoka Krka i prekrasna priroda zasigurno su dovoljni razlozi za posjetiti otok Krk i prepustiti se svim njegovim dražima. Najznačajnija turistička središta otoka Krka su Baška, Krk, Malinska, Njivice, Punat i Šilo. Potpuni ugođaj ljepoti otoka Krka, naravno, daju kristalno čisto more, prelijepe plaže i stoljetne borove šume koje upotpunjuju mediteranski ugođaj otoka Krka. Bogatstvo flore i faune susrest ćete na svakom koraku, a možda je najbolji način posjetiti Rajsku plažu i plažu 'Rupa' u Malinskoj, plažu 'Njivice' u istoimenom gradu, plažu 'Punta da bij' u Punatu i plažu 'Konobe Punat' rezerviranu za naturiste, šljunčane plaže Baške – 'Stara Baška' i 'Vela plaža' i sami se uvjeriti u ljepote plaža na otoku Krku. Otok Krk nudi od divljih i stjenovitih plaža za avanturiste do mirnih i intimnih uvalica na osami za parove, gradskih plaža za obitelji s djecom, plaža s ljekovitim blatom (plaža Meline Čižići i plaža Komoriška Soline) do niza atraktivnih vodenih sportova i popratnih sadržaja za aktivan odmor i nezaboravne noćne provode.
     Otok Krk je zasigurno top destinacija za odmor i ljetovanje u Hrvatskoj jer za svakoga nudi niz zanimljivih sadržaja, naravno tu je i gastronomska ponuda bogate otočne kuhinje i kao što smo već naglasili niz kulturno - povijesnih spomenika. Što reći, osim uživajte u prekrasnoj ponudi otoka Krka!

Iznajmljivanje apartmana na otoku Krku

Suzite izbor odabirom iz ponuđenih izbornika: