Apartmani Južna Dalmacija

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani u Južnoj Dalmaciji

Upoznajte prekrasne pješčane plaže, razvijenu obalu Jadranskog mora i ludi noćni život Južne Dalmacije

     Južna Dalmacija obuhvaća uski obalni pojas Jadranskog mora južno od rijeke Neretve, poluotok Pelješac i otok Korčulu, otok Lastovo, otok Mljet i Elafitske otoke.
     Provesti odmor u Južnoj Dalmaciji, a ne posjetiti grad Dubrovnik, bila bi neopisiva šteta. Magični kameni grad opasan je 1940 m dugim kamenim zidinama i obilazak ovog, drugog na svijetu najposjećenijeg muzeja na otvorenome, sigurno će vas ostaviti bez daha. Pelješac je najveći poluotok na Jadranskom moru poslije Istre. Obiluje prirodnim ljepotama i jedno je od rijetkih područja koje se može pohvaliti da ljudska intervencija u prostoru nije narušila čistoću prirode. Škrta zemlja i mukotrpan rad vrijednih Pelješčana proizveli su čuvena vina koja su ime Pelješac učinila poznatim u svijetu. Odlučite li se za otok Korčulu, otok Mljet ili otok Lastovo, prepustite se odmoru u nekima od najljepših skrivenih morskih uvala, okruženi mirisima Mediterana, neponovljivim gastro užicima i autohtonim jelima i vinima te ljetovanju koje ćete htjeti ponoviti.
     Najatraktivnije turističko odredište za ljetovanje u Regiji Južne Dalmacije svakako je Makarska rivijera. Turistička mjesta: Brela, Makarska, Baška Voda, Tučepi i Gradac, nižu se poput biserne ogrlice uz plavetnilo mora koje poziva na kupanje na svojim predivnim plažama bijelih oblutaka okupanim suncem. Od starih naselja pod liticama i obroncima Biokova, još sačuvane seoske arhitekture, starih kuća i konoba, do turističkih mjesta na obali sa novim hotelima, apartmanima i vilama, skladno uklopljenim u stara ribarska i težačka naselja, Makarska rivijera pruža ljetovanje koje se ne zaboravlja. Makarska rivijera je jedna od najpoželjnijih svjetskih destinacija za odmor u Hrvatskoj kao i plaža Zlatni rat u mjestu Bolu, na otoku Braču.
     Osim kupanja i sunčanja, turistima se nudi bogat izbor kvalitetnih vila, apartmana i privatnih kuća u kojima mogu odsjesti. Kao i otok Brač i otok Hvar i otok Vis nude mnoštvo skrivenih uvala koje pružaju oaze mira i ugode, plaže Južne Dalmacije koje oduzimaju dah, nedirnutu prirodu i buduća najljepša sjećanja na odmor i ljetovanje u Hrvatskoj!

Iznajmljivanje apartmana u Južnoj Dalmaciji