Apartmani Istra

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani u Istri

Hrvatska apartmani vodi vas kroz zelenu oazu netaknute prirode hrvatskog mediterana

      Na Jadranu podno Alpa nalazi se mediteranski poluotok najbliži središnjoj Europi, a to je poluotok Istra. Ova zelena oaza hrvatskog Jadrana svijet je za sebe i pruža čitavo bogatstvo raznolikosti koje garantiraju nezaboravan odmor u Hrvatskoj. Zelenilo polja i šuma, rodni maslenici i vinogradi, srednjovjekovni bajkoviti gradovi, razvedena obala Jadranskog mora, kristalno čisto more bogato brojnim vrstama riba, ugodna mediteranska klima i prijateljsko stanovništvo Hrvatske dovoljan su razlog da u regiji Istra potražite odmor i smještaj za ljetovanje u brojnim hotelima, privatnim apartmanima ili sobama, vilama i seoskim gospodarstvima i krenete sa istraživanjem jedinstvenog ugođaja koje pruža regija Istra i Jadransko more. Regija Istra podijeljena je na Plavu Istru i Zelenu Istru.
     Priobalna Plava Istra nudi brojne smještajne kapacitete turistima koji žele Istru istražiti počevši od njene obale pune prekrasnih plaža i gradova koji nude povijesne znamenitosti kao i vreli noćni život. Otočje Brijuni poznata je prirodna atrakcija koja se ne smije zaobići. Svakako treba posjetiti i plaže Ladin Gaj i Kangera u Umagu, plaže Guštinja, Kuvi i Crveni otok u Rovinju, plažu Konversada u Vrsaru, te plaže Histria i Valkane u okolici grada Pule. Ljubitelji pješčanih plaža ne bi smjeli propustiti ljepote plaže Bijeca u Medulinu, koja je jedna od najljepših pješčanih plaža jadranskog mora u regiji Istra. Svi vodeni sportovi koji se mogu zamisliti dostupni su na obalama Plave Istre. Zelenilo borova koje se stapa sa plavetnilom čistog mora i mirisni dašak Mediterana probuditi će vaš apetit za istarskim specijalitetima i gastronomskim užicima. Ribe, škampe, školjke ili poznate istarske šparoge i slavni istarski tartufi te autohtona malvazija ostavit će neizbrisivi trag na nepcu svakog turista i ugraditi se u nezaboravni istarski doživljaj.
      Zelena Istra, smještena u unutrašnjosti poluotoka Istra, a opet tako blizu moru, poziva na odmor u opuštajućem zelenilu, otvara vam vrata svojih srednjovjekovnih gradova i nudi širok opus aktivnosti i sportova. Bilo da se odlučite za smještaj u hotelima, apartmanima, sobama ili seoskim gospodarstvima koja njeguju agroturizam i pružaju vam zdrav odmor, ne propustite posjetiti grad Motovun, Pazin, Buzet i Hum - najmanji gradić na svijetu. Počastite se istarskim pršutom, maslinovim uljem, vinom, fužima, i na kraju- netaknutom prirodom koju ovdje možete pronaći. Dopustite da Vam modro zelena ljepota Istre pruži nezaboravan odmor za sve generacije!

Iznajmljivanje apartmana u Istri