Apartmani Gračac-Lovinac-Udbina

Apartmani u Gračacu, Lovincu i Udbini

Prostrana udolina na raskrižju puteva Gospić – Knin i Krbava – Dalmacija

     Gračac je svoju svjetsku slavu stekao po jednom čovjeku „Junaku iz Like“ kako ga je puk zvao, Marijanu Matijeviću koji je za života proglašen najjačim čovjekom na svijetu. Jednako tako jaka je i njegova bogata gastronomska ponuda te ljubazni domaćini kod kojih ćete smještaj moći naći u jednom od mnoštva apartmana i soba, a njegova povoljna geografska pozicija omogućuje Vam da se u nepunih sat vremena nađete u Zadru, Kninu ili Gospiću. Ako svoj odmor odlučite provesti u ovom kraju nikako nemojte propustiti posjetiti njegove prirodne ljepote od kojih se ponajviše ističu Cerovačke špilje i izvor Zrmanje.

Lovinac sa svojim centrom planinskog turizma „Sveto Brdo“, najgorljiviji je pobornik razvoja planinskog turizma, čiju vrijednost je prepoznala i Europska unija te pomaže njegovom razvoju

      Smješten u Ličkom polju, to je prostor netaknute prirode, velebnim planinskim masivom Velebitom, prekrasnim krajolikom i čistim zrakom. Ovdje se ponajprije važnost dala na razvoju planinskog turizma i tradicijske poljoprivrede. Stoga će Vaš posjet Lovincu biti začinjen dobrom hranom na svježem zraku. Dođite i sami se uvjerite zašto su baš ova područja toliko atraktivna i Europska unija  ga je odlučila poticati i brinuti se za njegov rast i razvoj.

Iznajmljivanje apartmana u Gračacu, Lovincu i Udbini

Suzite izbor odabirom iz ponuđenih izbornika:
Nema rezultata.