Apartmani Crikvenica

Apartmani u Crikvenici

Rivijera Crikvenice idealna je turistička odrednica za sve zaljubljenike u obiteljski turizam, duge šetnje u suton i siguran je recept za vaše opušteno ljetovanje

Crikvenička rivijera nudi niz zanimljivih sadržaja za odmor i ljetovanje, što nije nikakvo čudo jer grad Crikvenica posjeduje više od stotinu godina tradicije bavljenja turizmom. Crikvenica je grad na Jadranskom moru koji se može pohvaliti sa 2500 sunčanih sati godišnje što joj naravno omogućava ugodna mediteranska klima. Smještajni kapaciteti grada Crikvenice nude široku paletu mogućnosti od privatnoga smještaja, luksuznih vila, hotelskoga smještaja do privatnih apartmana i kampova. Crikvenička rivijera proteže se na 8 km obale Jadranskog mora.

Kao optimalni smještaj, pogotovo iz pogleda odnosa cijena-kvalitet, nameće se privatni smještaj, koji po usluzi može parirati hotelima. Kod smještaja je bitno obratiti pažnju na mir i privatnost. Ko ljetuje sa djecom, svakako ne mora mnogo birati, dok oni koji bez djece ljetuju kod smještaja bolje da izaberu privatni smještaj, radi mira, nego hotelsku buku.

Privatni apartman
Više...

Iznajmljivanje apartmana u Crikvenici

Suzite izbor odabirom iz ponuđenih izbornika: