Apartmani Srednja Dalmacija

Apartmani u Hrvatskoj - pretraživanje

Apartmani u Srednjoj Dalmaciji

Hrvatska apartmani provest će vas bajkovitim krajolicima kojima su kročile mnoge povijesne figure a danas su omiljena turistička destinacija zaljubljenicima u kulturni turizam i sadržajan ljetni odmor

      Sredozemna klima sa dugim i vrućim ljetima mami turiste da svoj ljetni odmor provedu u ovoj turistički vrlo razvijenoj regiji s bogatstvom sadržaja za odmor, rekreaciju i zabavu. Smještaj u Srednjoj Dalmaciji je raznolik i nudi bogatu ponudu od privatnog smještaja, apartmana, soba, hotela, vila do kampova.
     Trogir, Split i Šibenik gradovi su burne prošlosti i bogati povijesnom baštinom. Šetnja starim dijelom ovih gradova vraća Vas u doba antike i pruža jedinstveno iskustvo. Grad Split dominira Srednjom Dalmacijom i u njemu se nalazi jedna od najljepših svjetskih građevina - Dioklecijanova palača. Split je kulturno, političko i duhovno središte cijele Dalmacije. Osim lekcija iz povijesti, grad Split nudi i atraktivan privatni smještaj, tradiciju noćnih klubova i predivne pješčane plaže.
     Onima koji traže odmor uz more i sunce u manjim mjestima na raspolaganju je veliki izbor gradova kao što su Vodice, Tribunj, Zaton, Skradin, Rogoznica, Primošten, Omiš, Kaštela. Manja mjesta, posjeduju sve što je potrebno za idealno ljetovanje, apartmani i sobe po svačijem ukusu, zabavni sadržaji na plažama, aktivan noćni život, sportske aktivnosti na vodi, kao i na kopnu, te skrivene uvale koje mame kristalno čistim morem i mirisima mediterana. Zaljubljenici u prirodu mogu uživati u jednodnevnom izletu u Nacionalni park Krka, gdje im se pruža prilika da u nekoliko sati ugodne vožnje brodom po Visovačkom jezeru dožive čudesnu, neponovljivu ljepotu prirode i bogatstvo spomenika kulture.
     Uživanje u komadićima prošlosti uklopljenim u suvremeni život, izležavanje pokraj mora ispod zelenih borova, kušanje ukusnih specijaliteta i veliki izbor kvalitetnog smještaja potaknuti će želju da se vratite po još čistog i opuštajućeg odmora.

Iznajmljivanje apartmana u Srednjoj Dalmaciji

Apartmani Betina   Apartmani otok Čiovo
Apartmani Jezera   Apartmani Dugi Rat
Apartmani otok Murter   Apartmani Split
Apartmani Tisno   Apartmani otok Drvenik Mali
Apartmani Trogir   Apartmani otok Drvenik Veliki
Apartmani Tribunj   Apartmani otok Kaprije
Apartmani Vodice   Apartmani otok Žirje
Apartmani Omiš   Apartmani otok Prvić
Apartmani Brodarica   Apartmani otok Zlarin
Apartmani Šibenik   Apartmani Zaton
Apartmani Zablaće   Apartmani Lozovac
Apartmani Pirovac   Apartmani Skradin
Apartmani Podstrana   Apartmani Sinj
Apartmani Primošten   Apartmani Trilj
Apartmani Rogoznica   Apartmani Drniš
Apartmani Kaštela   Apartmani Knin
Apartmani Solin   Apartmani Cista Provo
Apartmani Marina   Apartmani Čista Velika
Apartmani Klis   Apartmani Grebaštica

Vrijeme u Hrvatskoj

Vrijeme u Hrvatskoj
Prognoza i aktualno vrijeme Hrvatskih gradova
Sva prava pridržana © E-Holidays Travel, 35252 Sibinj, ++385 35 416 403, Hrvatska, 2011-2014 | O nama | Kontakt | Uvijeti korištenja | Naslovnica